Ambassadeur Myrthe de Boer

Het is nog lekker warm, maar langebaanschaatster Myrthe de Boer bereid zich alweer voor op het nieuwe seizoen, dat snel weer voor de deur staat. Myrthe reed vorig seizoen voor het laatst bij de junioren en behaalde allerlei medailles tijdens de junioren World Cups en het WK Junioren. Ze werd tijdens haar eerste jaar bij de junioren A Jeugd zelfs Olympisch Kampioen 1500 meter! Door corona zijn er veel wedstrijden door het ijs gezakt. Helaas maar Myrthe weet wat echt belangrijk is en gaat door! Wij van Just Daily Magnesium ondersteunen Myrthe ook dit jaar weer! Want sporten is een onderdeel van gezond leven, in welke fase van je leven je ook zit. En dat is Just Daily Magnesium ook. Just Daily Magnesium houd je gezondheid in balans. In welke fase van topsport je op dit moment ook maar zit.

Myrthe en haar familie combineren orale magnesiumtoevoer graag met de externe toediening. Op deze wijze wordt de opnamecapaciteit aanzienlijk verhoogd. Juist voor prestatiesporters is de externe toedieningsvorm een zegen gebleken. Dosering naar behoefte, geen irritatie van het maag-darmkanaal en directe, gelokaliseerde behandeling van spierproblemen zijn overtuigende argumenten. producten om haar spieren te laten herstellen van trainingen en wedstrijden.

Wij wensen Myrthe een heel succesvol seizoen toe! Samen met Just Daily Magnesium kan Myrthe vol energie aan de start staan!

Myrthe de Boer