Just Daily Magnesium

Magnesium is één van de belangrijkste elementen na voedsel en water voor een goede gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 60% van de mensen in de westerse wereld tegenwoordig een tekort aan magnesium heeft. Het grootste deel is zich dat niet bewust. 

Just Daily magnesiumvlokken, olie, gel en scrubgel komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde bron ter wereld. Deze producten doseer je via de huid, zodat het maag-darm kanaal onbelast blijft.  Het komt van 1600 meter diepte uit de oude Zechsteinzee nabij Groningen, het is onaangetast en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren. 

Just Daily Magnesium verlicht en onstpant bij:

Ongelofelijk, maar waar, magnesium speelt een grote rol bij meer dan 300 enzymatische processen in het lichaam. Het zorgt voor ontspanning van de spieren, het normaal functioneren van het zenuwstelstel, het is betrokken bij de botopbouw, versterkt het concentratievermogen en nog veel meer. 

Opname via de huid 

Just Daily magnesiumvlokken en olie wordt via de huid opgenomen. Deze transdermale opname is een mooie combinatie met een gezonde leefstijl. 

                                                                                                       Just Daily is zuiver, heilzaam en krachtig!