Just Daily Magnesium

Magnesium is één van de belangrijkste elementen na voedsel en water voor een goede gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 60% van de mensen in de westerse wereld tegenwoordig een tekort aan magnesium heeft. Omdat goede voeding minder magnesium bevat en slechte voeding het lichaam van magnesium berooft. 

Het grootste deel is zich dat niet bewust, maar heeft wel klachten.

Heeft u de volgende klachten? 

  • Stress, burn-out of onrust in het hoofd en lichaam
  • Spierpijn en spierkrampen of restless leggs
  • Vermoeidheid, (door) slapeloosheid
  • Huidaandoeningen zoals jeuk, schilfers, psoriasis, eczeem
  • Reumatische aandoeningen, zoals fibromyalgie, reuma, artrose 
  • diabetes mellitus

Dan heeft u in de basis vaak een tekort aan magnesium, dit kunnen  de gevolgen van een jarenlang tekort zijn. Magnesium kan niet gebufferd worden in het lichaam en zou met verschillende toepassingen aangevuld kunnen worden. Een supplement met magnesiumcitraat is meestal niet afdoende. 

Just Daily magnesiumvlokken, olie, gel en scrubgel doseer je via de huid, zodat het maag-darmkanaal onbelast blijft. Het verlicht en verbeterd veel van uw klachten als u deze op de juiste manier gebruikt. Deze producten komen rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde bron ter wereld.  Het komt van 1600 meter diepte uit de oude Zechsteinzee nabij Groningen, het is onaangetast en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren. 

Ongelofelijk, maar waar, magnesium speelt een grote rol bij meer dan 300 enzymatische processen in het lichaam. Het zorgt voor ontspanning van de spieren, het normaal functioneren van het zenuwstelstel, het is betrokken bij de botopbouw, versterkt het concentratievermogen en nog veel meer. 

                                                                          Just Daily is zuiver, heilzaam en krachtig!