Het verhaal achter Just Daily Magnesium

Mijn naam is Petra Bosma, ik woon samen met mijn man en 3 kinderen, onze hond Bo en 3 katten in Sint Nicolaasga. Een gezonde leefstijl is iets wat nu heel gewoon is voor mij. Lekker en gezond eten, wandelen met de hond en op tijd ontspannen. Voorheen niet hoor. Het was altijd racen, snel en makkelijk eten, weinig beweging. Het was wel een zoektocht. Ik hou van lekker eten en iets bakken of koken is één van mijn hobby’s, maar een gezonde leefstijl heeft altijd mijn interesse gehad. Ik zie nu in de praktijk wat het met mensen doet. Natuurlijk heb ik mindere dagen, maar deze producten helpen me de dag door te komen. Even een heerlijk bad met magnesiumvlokken geven me een moment van rust en dat is wat ik zo vaak nodig heb.

Toen ik ontdekte hoe belangrijk magnesium in mijn leven is, wilde ik daar ook iets mee gaan doen! Er is ook vast iemand geweest die tegen jou zei; “als ik al die klachten van jou hoor, dan moet je misschien meer magnesium hebben”. En dus ben je hier. Zo is het dus ook bij ons begonnen. Een mens is in zijn leven altijd op zoek naar de juiste balans. Niet altijd bewust misschien, maar toch! En zo had ik altijd van die vage klachten; hoofdpijn, moe, zere spieren… malaise…

Ik ging daarop 10 jaar geleden mijn voedingspatroon aanpassen, het werd gezonder. En toch bleef ik veel hoofdpijn houden, had veel last van spieren, mijn rug, knieën enz. Iemand zei: ‘misschien moet je meer magnesium hebben’. Ik ontdekte magnesium… eerst supplementen, daarna bij een blessure smeerde ik met magnesiumolie en na een dag hard werken liet ik mijn bad vollopen met een flinke dosis magnesiumvlokken. Met magnesium in mijn leven verdwenen mijn ‘vage’ klachten als sneeuw voor de zon! Het zou anders alleen maar erger zijn geworden en leiden tot chronische klachten. Je lost immers niks op als je niet bij de basis begint.

In mijn voedings- en gewichtspraktijk kom ik dagelijks mensen tegen die op hun tenen lopen door een groot tekort aan magnesium. De verschillende fasen in je leven vragen gewoon om meer magnesium zoals zwangerschap, moederschap, overgang, sporten, werken, ouder worden. Je kunt op zoveel vlakken werken aan de balans in je leven. Ik zou willen dat ik eerder had geweten van de kracht van magnesium, het had mij een hoop energie en ellende bespaart. Ik wilde dat meer mensen magnesium zouden ervaren. Mijn man en ik vonden toen per toeval (was het toeval?) een prachtig bedrijf die bezig waren met de verkoop van hun bedrijf in magnesium. Mooier kon het niet! Na een paar gesprekken hebben wij al snel daarna Just Daily Magnesium overgenomen om onze passie voor magnesium verder te kunnen delen.

Het is geweldig om nu mijn passie over voeding en gezondheid over te brengen. Magnesium heeft hier de hoofdrol in. Het staat aan de basis van 300 processen van je lichaam. Het houdt je gezondheid in balans!