Voeding en Leefstijlcoach Petra Bokma

Gezondheid in balans

Mijn naam is Petra Bosma, ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Sint Nicolaasga.

Ik ben sinds 2017 voedings- en gewichtscoach. Ik vind het geweldig om met mensen te sparren over hun doelen op het gebied van voeding en gewicht. Er zijn zoveel mensen die worstelen met wat ze ‘moeten’ eten, hun zelfbeeld, gewicht en gezondheid. En voor die mensen wil ik er zijn. Ik wil ze begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Ga niet op dieet, eet en geniet!

Een gezonde leefstijl is iets wat helemaal niet saai hoeft te zijn. Ik hou zelf ook van lekker eten en koken. Het heeft altijd mijn interesse gehad. En door de diverse hormonale schommelingen in je leven kwam ik erachter dat op gewicht blijven best een uitdaging is. Pas nadat ik mezelf had hervonden, na mijn studies, diverse werkzaamheden en de geboorte van onze kinderen durfde ik het aan om te gaan doen wat ik het allerliefste doe, een opleiding tot gewichtsconsulent. Mensen het vertrouwen in hun lichaam weer teruggeven, het lichaam geeft je omgekeerd ook zoveel.  

Mijn motto is: “Ga niet op dieet, eet en geniet” 

Tijdens mijn trajecten leer je jezelf accepteren, je krijgt inzicht in hoe je bent en waarom je eet. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen leert hoe ze dit zelf kunnen bereiken. Hierdoor ben je namelijk niet meer afhankelijk van vage, lastige en vaak geldverspillende diëten en afslankmiddelen die op lange termijn alleen maar averechts werken. Ik zie de gevolgen iedere dag. Iedereen kan tijdelijk een dieet volgen, maar bijna niemand kan het gewicht eraf blijven houden. Door zelf de regie weer te pakken krijg je zelfvertrouwen, voel je je fitter en kun je een heel leven lang verder. 

Mijn specialisaties zijn heel divers, ik begeleid zowel mannen als vrouwen, jong en oud, maar ook specifiek zelfbeeld, overgang, emotie-eten, mindfull eten, hormonen en stressmanagement. Ik ga samen met jou op zoek naar de gezonde leefstijl die bij jou past. Jij bent het waard! Zie ik jou binnenkort voor een gratis kennismakingsgesprek? Bel of app naar 06 306 845 39.

Je bent van harte welkom!

Puur Gezond Eten